Eveniment

Bătut în bar

Un tânăr de 23 de ani, din municipiul Motru, a ajuns în arestul poliției, fiind bănuit de săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

În fapt, la data de 21 ianuarie, ora 03:46, Poliția Municipiului Motru a fost sesizată, prin apelul de urgență 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că, în jurul orei 02:40, ar fi fost lovit de alți doi bărbați.

Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit că un tânăr de 25 de ani, din comuna Florești, județul Mehedinți, în timp ce se afla în incinta unui local public din municipiul Motru, pe fondul consumului de alcool, ar fi fost agresat fizic de doi tineri de 24 și respectiv 23 de ani, ambii din municipiul Motru.

Cercetările sunt continuate de polițiști pentru documentarea întregii activități infracționale a bărbatului, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru, cu propuneri legale.

Actualizare: Urmare a cercetărilor efectuate de către polițiști din cadrul Poliției Motru, unul dintre cei doi tineri a fost reținut pentru 24 de ore. 

Vizualizări: 1,188

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: