Actualitate

Selecție pentru postul lui Traian Pătrășcoiu. Cine va conduce Aparegio!

Aparegio a demarat un proces de recrutare și selecție pentru poziția de director general al societății. Funcția este ocupată în prezent de social-democratul Traian Pătrășcoiu. Selecția este asistată de un expert independent, Fox Management Consultants SRL.

Procesul de recrutare și selecție pentru postul de director general al Aparegio Gorj S.A. va consta în evaluarea prealabilă a dosarelor de candidatură, care vor alcătui lista lungă, urmată de evaluarea finală a candidaților selectați în lista scurtă, care va consta într-un interviu. 

Candidații trebuie să fie absolvenți de studii superioare de licență și master în domeniul tehnic sau economic și să aibă ”experiență relevantă” de cel puțin 10 ani în domeniul managementului, consultanței sau în activitatea de conducere a unor intreprinderi publice ori societăți private. De asemenea, candidații trebuie să aibă și experiență în derularea de proiecte cu finanțare europeană, experiență în negociere, dialog social, comunicare instituțională și interpersonală. 

Candidaturile pot fi depuse până în data de 16 iunie, ora 12.00, la registratura societății. 

Vizualizări: 2,812

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: