Actualitate

Mandat pe 4 ani pentru conducerea Edilitara. Societatea, pe pierdere!

Adunarea Generală a Acționarilor (AGA) a Edilitara Public SA a validat, în ședința din 17 mai, hotărârea administratorilor privind numirea noii conduceri a societății, în urma finalizării procedurii de selecție. 

Astfel, Adrian Dăianu a fost reconfirmat în funcția de director general, Ion Crețu este directorul tehnic, Daniela Mincă - director economic, Ilie Vlădoescu - director de producție, iar director comercial este Carmen Ianc. Cei cinci directori vor rămâne la conducerea societății timp de patru ani. Mai precis, mandatul lor se va încheia în data de 9 mai 2026. 

Societatea Edilitara Public SA, la care municipiul Târgu Jiu este acționar unic prin Consiliul Local, a terminat anul trecut 2021 pe pierdere. Practic, a cheltuit mai mult decât a încasat. 

Anul trecut, societatea a înregistrat venituri totale de 44.563.388 lei, iar cheltuielile totale s-au ridicat la 44.755.538 lei. Astfel, a rezultat o pierdere brută de 192.150 lei. 

Tot în ședința din 17 mai, AGA a aprobat și a avizat propunerea ca pierderea contabilă să fie acoperită din rezultatul sau profitul reportat aferent exercițiilor financiare precedente. 

 

 

Vizualizări: 3,408

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: