Eveniment

Tânăr dat dispărut, găsit mort într-un lac de acumulare

Tânărul de 28 de ani din oraşul Ştefăneşti, a cărui dispariţie fusese anunţată de familie, a fost găsit mort, marţi, în lacul de acumulare Budeasa, de lângă municipiul Piteşti.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă  Argeş, pompierii argeşeni, cu ajutorul scafandrilor de la inspectoratele din Vâlcea şi Dâmboviţa, au extins căutările începute în urmă cu o zi în lacul de acumulare Budeasa.

"În urma căutărilor, cu puţin timp în urmă, trupul bărbatului căutat a fost identificat în apă de către scafandri şi adus la mal. Din păcate, persoana de sex masculin nu prezenta funcţii vitale", au transmis reprezentanţii ISU Argeş.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş a informat că va fi dispusă efectuarea unei autopsii medico-legale, pentru stabilirea cauzei decesului. De asemenea, pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor va fi întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

IPJ Argeş anunţase, luni, că tânărul de 28 de ani a plecat de la domiciliul său din Ştefăneşti cu maşina, în cursul dimineţii, dar nu s-a mai întors.

 

 

Vizualizări: 1,402

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: