Social

Cu cine are întâlnire primarul pe data de 2 mai!

În cadrul programului „Târgu Jiu - Capitala Tineretului din România 2023”, primarul Marcel Romanescu va primi marți, la sediul primăriei, o serie de tineri din Târgu Jiu cu care va discuta despre așteptările lor ca cetățeni ai orașului. 

Tinerii târgujieni au posibilitatea să se înscrie pe platforma programului pentru a lua parte la întâlnire la care vor avea posibilitatea să pună întrebări și să afle mai multe amănunte despre munca în administrație. 

Întâlnirea este anunțată în sala de ședințe a primăriei, dar atmosfera va fi una relaxantă, față de ședințele care au loc acolo după cum au precizat organizatorii: „Pe 2 mai, de Ziua Națională a Tineretului, mergem la primărie. Primarul Marcel Romanescu, în dialog cu câțiva tineri din Târgu Jiu, despre așteptările lor ca cetățeni ai orașului. Discuția este în sala de ședințe a primăriei, dar atmosfera va fi una relaxantă și potrivită pentru învățare. Dezvățare. Și reînvățare. Completează formularul și hai la o întâlnire cu primarul!”

În cadrul aceluiași program „Târgu Jiu - Capitala Tineretului din România 2023”, organizatorii au propus tinerilor să organizeze Consilii de cartere: „Să avem în fiecare cartier din Târgu Jiu, Consilii de cartier formate din tineri, care, prin participarea la cursul de organizare comunitară, vor putea să identifice problemele din cartierele lor și să găsească soluții de rezolvare ale acestora”.

Întâlnirea cu primarul este programată marți, de la ora 12:00 iar evenimentul este adresat persoanelor cu vârsta de până la 18 ani.

 

Vizualizări: 855

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: