Social

Punct important obţinut de CSM Târgu Jiu în deplasare

Handbalistele de la CSM Târgu Jiu au reuşit să termine la egalitate meciul disputat duminică, în deplasare, cu Minaur Baia Mare, scor 28-28. 

Punctul adus din deplasare de handbalistele de la Târgu Jiu este unul extrem de important pentru formaţia gorjeană în lupta pentru evitarea barajului la finalul acestui sezon. 

Deși nu a avut la dispoziție dintre jucătoarele de bază ale echipei, Alexandra Gavrilă şi Ira Zinatullina, ambele accidentate, CSM Târgu Jiu a plecat neînvinsă de la Baia Mare, la capătul unui meci cu numeroase răsturnări de situaţie pe tabela de marcaj. Echipa pregătită de Liviu Andrieş a condus în mai multe rânduri şi a fost aproape de victorie la ultima fază a meciului. 

Angela Puşcaş, cu 9 goluri reuşite în partida de la Baia Mare, a fost cea mai bună marcatoare a grupării din Târgu Jiu. ”A fost un meci în care am arătat mult mai bine faţă de ultimele etape și asta ne bucură. Este important că am reușit să controlăm în multe momente jocul și că forma noastră sportivă este în creştere”, a declarat antrenorul Liviu Andrieş pentru site-ul oficial, după egalul de la Baia Mare.

Partida a contat pentru etapa a-23-a din Liga Florilor.

Vizualizări: 567

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: