Actualitate

Susține că noii directori de la CEO au fost stabiliți!

Președintele Federației Naționale a Muncii, Constantin Crețan, are dubii în ceea ce privește selecția care se face pentru posturile din Directoratul Complexului Energetic Oltenia. Chiar dacă în aceste zile au avut loc interviurile pentru funcțiile cele mai bine plătite din CE Oltenia și au fost zeci de participanți, fostul locotenent al lui Miron Cozma anunță că se știu deja câștigătorii.

Crețan afirmă că de partea economică de la compania energetică se va ocupa ”omul” lui Virgil Popescu, fost Ministru al Energiei. Sindicalistul nu a dorit însă să spună numele persoanelor care se vor regăsi în noua structură de conducere.

„Acum ei se luptă să mai prindă niște ciolane! Partea economică o va prinde ”omul” lui Virgil Popescu, vă spun destul de clar. Jocurile sunt făcute! Ei vin să ia foarte mulți bani și o să fie selectați. Ce reușite a avut Complexul Energetic Oltenia anul trecut? Au împărțit posturile și ele deja sunt stabilite, în funcție de cum se pricepe fiecare. Aici am un mare semn de întrebare și asupra firmei care se ocupă de selecție. Eu vă spun că nu este o firmă serioasă”, a declarat Constantin Crețan, președintele Federației Naționale a Muncii.

Maioreanu s-a retras din cursă

Fostul secretar de stat din Ministerul Energiei, Andrei Maioreanu, a fost selectat să participe și el la interviul pentru un post de director la CE Oltenia, însă nu s-a mai prezentat. Social democratul nu a comentat încă motivul pentru care a luat această decizie.

 

Vizualizări: 1,353

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: