Actualitate

Căldărușe nu este de acord cu Bunoaica: O să avem creșteri salariale pentru angajații CEO!

Mai apropiat de politică în ultima perioadă decât de angajații Complexului Energetic Oltenia, Nicu Bunoaica continuă manevrele tipic useriste și aruncă tot felul de minciuni în spațiul public.

Sindicalistul a susținut la un post de radio local că, minerii și energeticienii vor pierde din drepturile financiare la negocierile pentru noul Contract Colectiv de Muncă. ”Luceafărul” lignitului, așa cum a fost denumit de presa locală a împrumutat din acțiunile viitorilor colegi de la USR și preferă să latre mult și prost în speranța că va mai aduna 2-3 voturi pentru Primăria Godinești.

Ce uită Nicu Bunoaica este faptul că, el nu are drept să participe la negocierile pentru Contractul Colectiv de Muncă și nici nu a prea participat în trecut la aceste întrevederi, tocmai pentru faptul că era doar un ”licurici”. Președintele celui mai mare sindicat din cadrul Complexului Energetic Oltenia, Gabriel Căldărușe, anunță că angajații companiei energetice vor beneficia de creșterea veniturilor.

„Sunt chestiuni aruncate în spațiul public fără niciun suport. Eu pot să vă spun că vor exista creșteri salariale pentru mineri și energeticieni în noul Contract Colectiv de Muncă pentru care urmează să negociem. Nu pot să vă spun acum cu ce procent vor crește salariile, acest lucru urmând a fi stabilit în timpul negocierilor pe care o să le avem cu administrația companiei”, a declarat Căldărușe.

Negocierile pentru noul Contract Colectiv de Muncă al angajaților CE Oltenia ar urma să înceapă spre finalul lunii februarie, mai exact, cu 45 de zile înainte să expire actualul CCM, așa cum prevede legislația în vigoare.

 

 

Vizualizări: 2,813

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: