Actualitate

Crede că după alegeri vine „dezastrul, lichidarea CEO”

Cu un picior în groapă, Complexului Energetic Oltenia i se cântă prohodul pe multe voci. Dacă liderii politici care conduc din umbră marionetele aflate la vârful companiei din Gorj promit că o vor salva iar, unii lideri de sindicat se îndoiesc că soarta Complexului va mai fi una bună după alegeri, când se termină și cu promisiunile politicienilor.

Liderul Sindicatului Solidaritatea 2013, Nicu Bunoaica, declară că după alegeri, va veni dezastrul: „Nu mai interesează pe nimeni de Complexul Energetic Oltenia. Este vorba numai de perioada asta până la alegeri, apoi va veni dezastrul, adică lichidarea Complexului Oltenia și trimiterea oamenilor la plimbare”.

Ce se va mai negocia din primăvară? Închidere și tăieri, e de părere Bunoaica. „Cum zicea Virgil Popescu, scoateți din vocabularul limbii române cuvântul cărbune. E ireversibil acest lucru! Negocierile vor aduce tăieri de salarii și de prime. Liderii trădători au făcut numai rău Complexului Oltenia. Se închide și toată lumea știe asta. Liderii nu negociază nimic că nu au nimic pentru oameni. Negociază închiderea. Sunt niște oameni fără minte, fără creier în cap”, a mai declarat Bunoaica la Radio Infinit.

Vizualizări: 1,491

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: