Social

Bani pentru refacerea unui drum afectat de alunecările de teren

Primăria Bustuchin lucrează la refacerea unui drum din satul Poienița, care a fost afectat de alunecările de teren din această primăvară. Autoritățile locale au reușit să obțină fonduri de la Guvern pentru reparații și cel mai probabil în două săptămâni drumul va fi gata.

Comunei Bustuchin i s-a alocat de la Guvern, pe situații de urgență, suma de 400.000 de lei pentru executarea de reparații la drumul comunal care a fost afectat de alunecările de teren.

”Vorbim de un drum de interes local, care s-a distrus cam pe o distanță de 500 de metri în această primăvară, din cauza alunecărilor de teren. Problema este în satul Poienița, acolo unde se lucrează pentru repararea și consolidarea porțiunii de drum afectată. Valoarea lucrărilor este de aproximativ 400.000 de lei și noi sperăm ca în două săptămâni drumul să fie gata”, a declarat Ion Ciocea, primarul din comuna Bustuchin.

Nu este prima dată când la Bustuchin drumurile sunt afectate de alunecări de teren. Astfel de fenomene au avut loc și în anii trecuți.

Vizualizări: 1,709

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: