Politică

Surpriză de proporții - Primul candidat anunțat de PSD Gorj

Decizie inspirată luată de liderii PSD Gorj. Medicul Dragoș Davițoiu, recent intrat în echipa social-democraților gorjeni va fi propunerea acestora pentru lista de europarlamentare. Deputatul Mihai Weber, liderul PSD Gorj, anunță că reputatul chirurg va ocupa un loc onorabil pe listă. 

"Este o personalitate în lumea medicală, chirurg de renume, profesor la Facultatea de Medicina, manager la Institutul Universitar atâția ani, director medical, un om extraordinar de aplicat care a ajutat sute, chiar mii de gorjeni. Este un lucru nemaipomenit. Domnul Dragoș Davițoiu va fi propunerea PSD Gorj pentru lista de europarlamentare. Încă discutăm, dar va ocupa un loc onorabil pe lista de europarlamentare", a declarat deputatul Mihai Weber, la Radio Infinit. 

Medicul Dragoș Davițoiu unul dintre cei mai experimentați chirurgi, apreciat nu doar în țară, cât și pentru hotare. Reputatul doctor este și cetățean de onoare al municipiului Târgu Jiu. Acesta a fost caracterizat ca fiind un personaj modest, profesionist și dedicat  oamenilor. 

Vizualizări: 2,698

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: