Social

Victorie categorică a FCU Craiova în prima etapă

Meciul dintre FCU Craiova și CS Mioveni, disputat luni seară în prima etapă din play-out, s-a încheiat cu scorul de 3-0.

FC U Craiova a învins CS Mioveni pe teren propriu în prima etapă a play-out-ului după un meci dominat și controlat pe toată durata sa de olteni.

Jucătorii lui Nicolo Napoli au câștigat cu 3-0 dar au mai ratat câteva ocazii mari de gol.

Albu este cel care a marcat primele două goluri ale formației din Bănie reușind dubla în minutul 52, respectiv în minutul 66, din penalti iar Bauza a închis tabela în minutul 90+5.

După această victorie FC U Craiova revine pe primul loc în play-out, cu 23 de puncte, două mai multe față de Petrolul Ploiești, oltenii pierzând prima poziție după disputarea meciurilor anterioare din această etapă. 

Acum oltenii se gândesc în liniște la strategia din următoarele partide pentru a păstra locul 1, știut fiind că echipele de pe primele două poziții din această parte a campionatului vor juca, în primă fază, un meci de baraj între ele, iar ulterior, câștigătoarea va mai disputa un baraj, contra echipei de pe locul 3 sau 4 din play-off, în funcție de cine va câștiga Cupa României, miza finală fiind ultimul loc de Conference League.

Vizualizări: 419

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: