Social

DGASPC Gorj angajează asistenți sociali

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiilor contractuale, de execuție de asistenți sociali.

Este vorba de un post de asistent social practicant la Complexul de servicii comunitare pentru copilul în dificultate Târgu Jiu – Apartamentul de tip familial destinat protecţiei rezidenţiale a copiilor „Rovinari” – Rovinari și un post de asistent social principal la Complexul de servicii comunitare pentru copilul cu nevoi speciale Tîrgu Jiu – Centrul de plasament destinat protecţiei rezidenţiale a copiilor cu dizabilităţi Târgu Jiu. 

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale de asistent social practicant sunt: absolvent(ă) cu studii superioare de lungă durată absolvite cu diploma de licență în domeniul Asistență Socială; posesor (posesoare) de aviz de exercitare a profesiei de asistent social emis de Colegiul Național al Asistenților  Sociali din România – treapta de competență practicant; minimum un an vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării profesiei de asistent social.

Pentru postul de asistent social principal sunt necesare următoarele condiții: absolvent(ă) cu studii superioare de lungă durată absolvite cu diploma de licență în domeniul Asistență Socială; posesor (posesoare) de aviz de exercitare a profesiei de asistent social emis de Colegiul Național al Asistenților  Sociali din România – treapta de competență principal și  minimum 5 ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării profesiei de asistent social.

Data de 31 martie 2023, ora 14.00, este termenul limită pentru depunerea dosarelor. Pe data de 11 aprilie 2023, ora 10.00, va avea loc proba scrisă, iar pe data de 18 aprilie 2023, la o oră ce va fi comunicată ulterior finalizării probei scrise, va avea loc proba interviu.

Vizualizări: 829

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: