Social

Directorul Muzeului Județean, evaluat. Ce notă a primit!

Activitatea depusă de Dumitru Hortopan în calitate de manager al Muzeului Județean ”Alexandru Ștefulescu” din Târgu Jiu în anul 2022 a fost evaluată. Consiliul Județean Gorj a publicat recent rezultatul acestei evalări. 

Secretariatul Comisiei de evaluare a managementului exercitat la nivelul Muzeului Județean Gorj ,,Alexandru Ștefulescu” a comunicat că Dumitru Hortopan a obținut nota finală 9.91. 

Conform hotărârii Consiliului Județean Gorj de la finalul lunii ianuarie, din comisia de evaluare a managementului exercitat în anul 2022 la nivelul Muzeului Județean Gorj au făcut parte Ion Călinoiu, ca reprezentant al Consiliului Județean Gorj, Dumitru Antonie Chelcea, manager al Muzeului Memorial ,,Nicolae Bălcescu” Vâlcea, și Dacian Rancu, manager al Muzeului Județean de Etnografie și al Regimentului de Graniță Caransebeș.

În 2021 și 2022, când a fost analizată activitatea depusă cu un an înainte, directorul celui mai mare muzeu din Gorj a reușit să obțină nota maximă, adică nota 10. 

Muzeul  Județean Gorj ”Alexandru Ștefulescu” este una dintre instituţiile publice de cultură aflate în subordinea Consiliului Judeţean Gorj. 

 

 

Vizualizări: 1,040

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: