Social

Ce șanse mai are FCU Craiova la cupele europene

FC U Craiova a fost eliminată de Sepsi OSK din drumul spre play-off-ul Ligii 1 însă oltenii nu își pierd speranța chiar dacă vor juca în play-out.

FC U Craiova rămâne în continuare cu gândul la cupele europene deși a ratat play-off-ul Ligii 1. FCU Craiova are acum ca obiectiv terminarea sezonului pe primul loc în play-off și câștigarea Cupei României, astfel că trupa din Bănie mai are încă posibilitatea să joace în Conference League.

Teoretic, șansele sunt cam aceleași pe care le avea formația olteană și dacă se califica în play-off, fiind greu de crezut că odată ajunsă acolo s-ar fi putut bate la titlu cu șanse reale în acest sezon.

Jucătorii se gândesc acum mai ales la Cupa României unde au un culoar favorabil.  „Trebuie să ne pregătim de play-out, avem obiectiv Cupa României și să mergem în cupele europene. Am dat cu piciorul la munca depusă din noiembrie, decembrie…. Am avut obiectiv play-off-ul, nu l-am îndeplinit. Avem acum ca obiectiv câștigarea play-out-ului și să câștigăm Cupa României pentru a merge în cupele europene”, a spus Ionuț Gurău,  portarul echipei FC U Craiova.

Echipa patronată de Adrian Mititelu este calificată în sferturi și poate să câștige Cupa României în acest sezon.

Tabloul complet al sferturilor de finală din Cupa României:

    Sepsi - CS Mioveni
    CFR Cluj - FC Argeș
    Hermannstadt - 'U' Cluj
    UTA Arad - FCU Craiova

Vizualizări: 607

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: