Eveniment

Impact frontal între două mașini. Copii răniți!

A fost accident duminică seara la Bălești, în apropiere de Fântâna lui Coșbuc. Două mașini s-au ciocnit frontal. La fața locului a fost solicitat și un echipaj de descarcerare. Polițiștii fac cercetări.

“La fața locului s-au deplasat o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Tg-Jiu și 2 ambulanțe din cadrul SAJ Gorj, echipajele de intervenție constatând că, în urma impactului, doi bărbați și o femeie au suferit leziuni ușoare”, a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență Gorj. 

Cei trei au primit primul ajutor calificat la fața locului și au fost transportați la Unitatea de Primiri Urgenșe a spitalului din Tg-Jiu pentru investigatii medicale suplimentare.

actualizare:

actualizare: Doi copii mici au fost răniți. Potrivit Poliției,  un bărbat de 29 ani, din comuna Telești, în timp ce conducea un autoturism pe DN 67 D Bălești, din direcția comunei Telești către municipiul Târgu-Jiu, la efectuarea manevrei de depășirea a unui autovehicul, a intrat în coliziune cu autoturism, condus din sens opus de un bărbat de 40 de ani, din comuna Pătulele, județul Mehedinți.

În urma urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătorului auto de 29 de ani, a unei femei de 39 de ani și doi minori de 2 și 3 ani, pasageri în autoturismul condus de bărbatul de 40 de ani, aceștia fiind transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, a comunicat IPJ Gorj. 

Vizualizări: 7,191

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: