Politică

"Liberalii sunt ca niște pechinezi care latră din curți la un dulău de rasă"

Deputatul de Gorj Gheorghe Pecingină face o radiografie amuzantă a scenei politice din Gorj din acest moment. Marcel Romanescu e comparat cu un "dulău de rasă", iar liberalii care comentează degeaba în jurul lui cu niște "pechinezi care latră din curți". Pecingină nu îi dă nicio șansă lui Ion Iordache la șefia Consiliului Județean Gorj. "Și dacă s-ar reduce Gorjul la Turceni și Rovinari, am dubii".

La cât de des se postează pe Facebook, senatorul șoșocar e "un Dorian Popa de Turceni", mai adaugă Pecingină într-un interviu la Radio Infinit, unde este întrebat și dacă Ion Iordache ar putea câștiga funcția de președinte al Consiliului Județean: "Niciodată! Poate dacă județul Gorj s-ar reduce la Turceni și Rovinari. Și atunci ar exista dubii. Nu are capacitatea necesară să treacă dincolo de prieteni, de oamenii cu care are business. Asta a devenit PNL Gorj. Angajații de la Turceni, un grup de prieteni și atât. O să se vadă la alegeri. Am văzut că pune tot felul de videoclipuri. E Dorian Popa de Turceni. Eu nu cred că va câștiga că nu așa se câștigă alegerile", e răspunsul deputatului Gheorghe Pecingină. 

Parlamentarul a și explicat de ce. Pentru că liberalii n-au nicio strategie și ... doar latră. "Nu știu să se lupte cu Marcel Romanescu. Imaginați-va un dulău de rasă care trece pe stradă și pechinezii din curți încep să latre. Fac multă gălăgie, dar dacă le deschizi poarta s-ar putea să nu mai rămână nimic din ei. Mi se pare chiar distractiv. N-am văzut proiecte care să-l contracandideze pe Marcel Romanescu, doar povești. Spre deosebire de ei, Romanescu o să vină cu fapte concrete", a mai spus deputatul.

"Chiar nu văd de ce ar avea probleme Marcel Romanescu", a continuat Pecingină. 

El a vorbit și despre scandalul iscat între Prefectură și Consiliul Județean. "Nu vreau să intru în ciorba lor, dar mi se pare o prostie. Sunt multe lucruri pe care putea să le facă prefectul și să le facă bine. Dar e campanie electorală", a concluzionat Pecingină.

Vizualizări: 2,564

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: