antiVirale

Strat nou de zăpadă la Rânca

Va fi un weekend plin la Rânca, pentru că ninge abundent și s-a așternut un strat nou de zăpadă. Cum la Târgu Jiu nu este pic de zăpadă și nu a fost deloc în această iarnă, cei care vor să simtă iarna pot da o fugă la munte.

Poliţiştii vor organiza un filtru la kilometrul 22 al DN 67C pentru a nu mai permite autoturismelor care nu au lanţuri de iarnă să urce în Rânca.

În Gorj, Vâlcea și Mehedinți, drumarii au intervenit, noaptea trecută, cu peste 260 de utilaje pe șoselele naționale. 

Este iarnă în toată regula în jumătate din țară. Două atenționări cod galben de ninsori, viscol și polei sunt în vigoare până mâine seară.

Până la ora 10.00, este în vigoare un cod galben de ploi, polei și viscol în mai multe județe. În intervalul menționat în Oltenia, local în Muntenia și în Carpații Meridionali și de Curbură vor fi precipitații însemnate cantitativ și se vor acumula cantități în general de 25…40 l/mp.

În județele Mehedinți, Gorj, Dolj, Vâlcea, Argeș, Dâmbovița și Prahova treptat vor predomina ninsorile și se va depune strat de zăpadă, iar în județele Olt, Teleorman, Giurgiu, Ilfov și Mun. București vor fi precipitații îndeosebi sub formă de ploaie și lapoviță și local se va depune polei.

 

 

Vizualizări: 712

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din antiVirale:

Citește și: