antiVirale

Scandal uriaș la Survivor între doi războinici

Doi dintre războinicii de la Survivor s-au încăierat la ultima emisiune când un conflict a izbucnit între Alin Chirilă și Andrei Krișan.

Tensiunea e la cote maxime în Dominicană, dar nu numai la probele de pe traseu ci și printre concurenți. După eliminarea Mariei Lungu din reality-show, concurenta care s-a luat la harță cu mai toată echipa, scandalul a izbucnit între doi băieți, Alin Chirilă și Andrei Krișan. Cei doi războinici au fost protagoniștii unui duel verbal foarte aprins care era la un pas să se transforme într-unul violent fizic.

Războinicii au pierdut câteva jocuri și echipa s-a destabilizat în timp ce cealaltă echipă, cea a Faimoșilor, pare din ce în ce mai unită. După schimbul de replici și altercațiile dintre cei doi pare să mai existe nicio cale de împăcare. 

Nu este primul scandal din echipa Războinicilor de la Survivor după ce Maria Lungu, concurentă eliminată acum o săptămână, a reușit să își pună toată echipa în cap. La ieșirea din emisiune, Maria Lungu a spus despre colegii ei că sunt creduli și că ar trebui să fie mai atenți la tot ce se întâmplă în jurul lor.

Vizualizări: 652

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din antiVirale:

Citește și: