antiVirale

De la „Românii au talent”, la Conservatorul din Milano

O fetiță de doar 9 ani, care a impresionat juriul de la „Românii au talent” cu interpretarea sa la pian, a fost admisă la conservatorul din Milano, deși nu are vârsta minimă necesară.

 O fetiță născută din mamă moldoveancă și tată italian a dovedit un talent extraordinar la ediția de anul trecut a emisiunii „Românii au talent”.

Deși are doar 9 ani, Martina Meola a fost admisă la Conservatorul din Milano, ea având acum o vârstă mai mică decât cea permisă în regulamentul instituției,  după cum a informat Rotalianul.

Cu toate că s-a născut în Italia, Martina a trăit apoi și a studiat cea mai mare din timp în Republica Moldova.

În urmă cu un an Martina a fost finalistă la Românii au talent, după ce a cântat la pian legată la ochi.

Când avea opt ani a decis să meargă la celebra emisiune de la Pro Tv unde a impresionat pe toată lumea. „Mama mea s-a dus în Italia ca să lucreze ca medic, iar acolo l-a cunoscut pe tata, era pacient. S-au îndrăgostit și apoi ei au rămas acolo în Italia și așa m-am născut eu în Italia, dar la vârsta de 4 ani, am venit în Republica Moldova”, a povestit micuța pianistă la „Românii au talent”.

În urma susținerii unui examen de admitere la Conservatorul Giuseppe Verdi din Milano, Martina a fost declarată admisă. Conducerea instituției a făcut o excepție de la reglementările privind vârsta elevilor, datorită talentului și potențialului muzical de care fetița a dat dovadă.

Vizualizări: 804

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din antiVirale:

Citește și: