Eveniment

Scandalul de la IPJ: Unde s-a realizat înregistrarea și cum a ajuns ea la sindicat și în presă!

Inspectoratul General al Poliției Române a anunțat că s-au dispus verificări în cazul scandalului de la IPJ Caraș-Severin unde un șef a fost înregistrat amenințându-și subordonații.

Se pare că cea mai mare problemă pentru cei de la București este unde s-a realizat înregistrarea și cum a ajuns ea la sindicatul polițiștilor.

 

”A ajuns o echipă de la Control Intern al cărei singur scop este să identifice unde s-a realizat înregistrarea audio și cum a ajuns la sindicat”, a explicat Cosmin Andreica, șeful Sindicatului Europol.

IGPR a reacționat după ce presa centrală a preluat informația de pe site-ul sindicatului.

”Având în vedere informațiile apărute în spațiul public privind declarațiile adjunctului inspectorului-șef al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin, Centrul de Informare și Relații Publice din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române este abilitat să comunice următoarele:

Conducerea Poliției Române a dispus efectuarea de verificări, prin Direcția Control Intern, urmând ca, în funcție de cele constatate, să fie dispuse măsurile legale care se impun”, a transmis marți, 20 septembrie, IGPR, după ce sindicatul Europol a făcut publică înregistrarea cu adjunctul șefului Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin care îi ”dojenea pe subordonați”.

 

 

”De pe 17 te mut la Reșița. Două luni de zile fără acord. Și mă urc pe tine. Și în două luni de zile te gândești. Azi tot așa (polițiștii au amendat pe cine nu trebuie n.r. sindicatul Europol). Vă mut pe toți de acolo. Pe toți vă mut! Și mă țin o lună de zile de voi și vă fac ce trebuie, după statutul polițistului, să vedeți că nu sunteți artiști, că nu sunteți șmecheri. Crezi că dacă ai 100 de constatări ești șmecher? Nu!

Îți arăt eu ce fel de constatări ai, că am lucrat ca tine. Ești numai într-o direcție, nu în 10 direcții. Ești așa..când vrei..numai pe licențe, numai pe licențe. Sau în altă zi, numai pe lemne, numai pe lemne...”, ar fi spus comisarul șef Coman Aurel adjunctul IPJ Caraș-Severin, conform înregistrării publicate de Sindicatul Europol.

Vizualizări: 1,712

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: