Eveniment

Au premeditat fapta, dar nu sunt în arest

Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu cere în continuare arestarea celor care au agresat și mutilat o tânără pe o scară de bloc din Târgu Jiu.

Fapta s-a petrecut pe 10 septembrie, când o tânără de 27 de ani, care s-a întors dimineața acasă de la locul de muncă, a fost atacată de un bărbat și o femeie.

Interesant este că agresorii simulau o îmbrățișare înainte de a o lovi pe femeie, după cum rezultă dintr-un comunicat al Parchetului.

Victima lucrează la o sală de jocuri din Târgu Jiu, a mers seara la serviciu, iar dimineața la ora 8.00 a luat un taxi spre casă. “În momentul în care persoana vătămată a intenționat să intre în scara blocului, a observat un cuplu format dintr-o femeie și un bărbat, care se țineau în brațe. Aceasta a trecut pe lângă cuplul respectiv și imediat a fost lovită cu pumnul”, se arată în comunicat, pumnul fiind aplicat de bărbat. Femeia cu care era a lovit-o apoi cu picioarele, victima fiind căzută. Apoi bărbatul a tăiat-o pe față, mâini și coapsă cu un corp tăietor.

În ciuda violenței și premeditării faptei, pe judecători i-a luat mila de agresori, individul fiind plasat în arest la domiciliu, iar individa pusă sub control judiciar.

Procurorul de caz a contestat decizia Judecătoriei Târgu Jiu din 12 septembrie, cerând arest preventiv, dar procesul nu a primit termen la instanța superioară.

 

Vizualizări: 2,430

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: