Eveniment

Scandal într-o spălătorie auto din Târgu Jiu

Un bărbat din Târgu Jiu a ajuns pentru 30 de zile în arest preventiv, după ce a făcut scandal într-o spălătorie auto. “Cu ocazia verificărilor efectuate de polițiști a reieșit faptul că un bărbat de 30 de ani, din municipiul Târgu Jiu, în timp ce se afla în incinta unei spălătorii auto, ar fi smuls un telefon mobil aparținând unui bărbat de 35 de ani, din municipiul Târgu Jiu, după care l-ar fi amenințat cu acte de violență, cu un obiect înțepător-tăietor”, a comunicat IPJ Gorj.

Nu a fost prima faptă cu violență comisă de această persoană. Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că, anterior producerii evenimentului, bărbatul de 30 de ani ar fi împins o vânzătoare dintr-un magazin din Târgu Jiu, după care a intrat după tejghea și ar fi sustras un cuțit și un pachet de țigări.

În continuarea cercetărilor efectuate, polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore față de bărbatul bănuit de săvârșirea infracțiunilor de amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice și tâlhărie, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj.

Instanța de judecată a dispus sâmbătă măsura arestării preventive pentru 30 de zile față de bărbat.

Vizualizări: 5,966

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: