Eveniment

Copil de patru ani, dispărut la Bălești. update: A fost găsit!

Un copil de doar patru ani a fost dat dispărut duminică seara, în comuna gorjeană Bălești. Localnicii, autoritățile locale și forțele de ordine s-au mobilizat pentru căutarea acestuia.

Din primele informații, o mamă și-a lăsat copiii în grija altcuiva, iar când a ajuns acasă nu a mai găsit copilul de patru ani.

Comunicat IPJ Gorj: "La data de 5 septembrie a.c.,  un bărbat din comuna Bălești, sat Stolojani, a sesizat faptul că, în jurul orei 18.30, minorul său de 4 ani,  Saragea Radu Dumitru Cristian, a plecat voluntar de la domiciliu și nu s‐a mai întors. 

În momentul plecării, minorul era îmbrăcat cu o pereche de pantaloni gri deschis, o cămașă albă, iar în picioare purta o pereche de papuci albastri.

Persoanele care pot oferi detalii care să ducă la identificarea minorului sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să se deplaseze la cea mai apropiată unitate de poliție".

actualizare: Zeci de voluntari s-au mobilizat pentru căutarea băiatului. Cei care au mașini de teren pot merge în zonă pentru a participa la căutări.

actualizare, ora 23.00: Pădurea din jurul comunei Bălești este împânzită de mașini de off road, voluntari din tot județul mergând că îl caute pe copil. Potrivit unor informații, copilul ar avea câinele cu el. Tatăl era acasă cu cei trei copii, dar el este aproape nevăzător. El abia distinge siluetele copiilor. Mama celor mici nu era acasă în momentul dispariției.

actualizare, 23:45: Băiețelul a fost găsit, teafăr, la marginea unei păduri. Sute de persoane au participat la căutări. Micuțul va fi consultat de medicii de pe ambulanță.

actualizare, 23.59: Felicitări forțelor de ordine pentru o mobilizare generală. Am văzut la fața locului sute de polițiști, jandarmi, lucrători ISU, voluntari. Au mers kilometri pe câmp sau prin pădure, pentru a da de micuț.

Copilul a fost găsit în pădure la aproximativ șase kilometri de locuință, de către o echipă de căutare formată dintr-un polițist, un pădurar și un voluntar. 

Vizualizări: 4,895

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: