Eveniment

S-a pus cu bâta pe autospeciala poliției

Un conflict dintre doi frați din Romanești, județul Gorj, a degenerat duminică. Un echipaj de poliție a mers la fața locului, dar un bărbat s-a pus cu bâta pe autospecială.

Au fost sparte geamurile laterale, iar girofarul a fost complet distrus. Circulația pe DN 66 a fost îngreunată o vreme din cauza conflictului stradal.

Polițiștii au încercat să îl calmeze pe individ, dar nu au reușit. Acesta i-a amenințat, dar la un moment dat a fost amețit de spray-ul lacrimogen și trântit la pământ. A fost nevoie de mai mulți polițiști ca să îl imobilizeze. Polițiștii sunt la fața locului pentru cercetări.

actualizare: Potrivit IPJ Gorj, polițiști din cadrul Postului de Poliție Drăguțești au fost solicitați să intervină la un conflict în familie care avea loc pe raza comunei Drăguțești, sat Cîrbești. 

Un bărbat de 52 de ani, din satul Cîrbești, în timp ce se afla la domiciliul fratelui său în vârstă de 56 de ani, din aceeași localitate, în urma unui conflict pe fondul unei moșteniri, l-ar fi lovit pe acesta și pe soția sa de 53 de ani, cu un obiect contondent din material lemnos.

Ulterior, bărbatul de 52 de ani s-a deplasat la autospeciala cu care polițiștii se deplasaseră la fața locului și a lovit cu obiectul contondent în cauză autospeciala de poliție, provocând mai multe avarii. 

De asemenea, agresorul i-a amenințat cu moartea și cu acte de violență pe trei dintre polițiștii care interveniseră la fața locului. 

La intervenție au participat și polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu, Biroului Rutier și Serviciului pentru Acțiuni Speciale. 

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violență în familie și ultraj, a comunicat IPJ Gorj.

Vizualizări: 3,789

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: