Social

Înmormântată în rochie de mireasă

Andreea, tânăra din Padeș, ucisă de iubitul ei într-un apartament din Timișoara, a fost adusă acasă într-un sicriu alb. Va fi înmormântată joi în rochie de mireasă. Imaginile de la sosirea cortegiului funerar au fost sfâșietoare. Sute de localnici au venit să aprindă o lumânare și să-i aducă flori tinerei care studia să devină medic.

 

„Era singurul nostru copil, nu mai avem niciun ţel în viaţă...Să aveţi grijă ce faceţi în viaţă, să nu păţiţi aşa ceva”, a fost mărturia în lacrimi a lui Adrian Morega, tatăl fetei care și-a găsit sfârșitul într-un apartament din Timișoara, la sfârșitul săptămânii trecute.

 

I-a fost călău chiar iubitul deși familia fetei spune că studentul criminal doar o curta și că făcuse o obsesie pentru ea, dar fata nu voia să aibă o relație cu el. „La 11 am vorbit cu ea. Mi-a dat mesaj că îşi face bagajele şi vine acasă şi îmi trimite mesaj când se urcă în microbuz. Nu mi-a trimis mesaj. Am mai întrebat-o pe unde e, ce face, nu mi-a răspuns, am sunat-o. Am intrat la griji, eram sigur că ceva nu e în regulă. Mă anunţa de fiecare dată ce paşi făcea. Am luat maşina şi am plecat spre Timişoara. Am presimţit, am simţit că ea nu este vie. Ea voia să-i spună că nu vrea să aibă o relaţie cu el. Pe Andreea n-o mai învie, orice pedeapsă ar lua, pe mine nu mă mai încălzeşte cu nimic”, a mai spus tatăl tinerei.

 

Cu flori, lacrimi și lumânări, sute de oameni au așteptat sicriul cu trupul neînsuflețit al fetei de 21 de ani. „E cumplit să-ți aduci copilul în sicriu acasă. Visa să devină doctor și să salveze oameni și ea nu s-a putut salva de acel psihopat”, a spus o apropiată a tinerei. “O fată deosebită, frumoasă, cuminte. Iubită de toată lumea. Fata nu scăpa de el, se tot ţinea de ea”, a spus o altă vecină.

 

Andreea va fi înmormântată în rochie de mireasă. Înmormântarea va avea loc, joi, în Padeș.

Vizualizări: 2,672

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: