Actualitate

Ce spune un supraveghetor al CEO despre inundațiile de la Roșia

O filmare cu nămolul de la Cariera Roșia a Complexului Energetic Oltenia a devenit virală în ultimele două zile pe paginile de socializare, minerii arătând din nou condițiile grele în care muncesc.

Gabriel Giorgi, numit acum patru luni în Consiliul de Supraveghere al CEO, a comentat imaginile într-o emisiune la Tele3. “Au fost căderi masive de apă în aceste zile, zona fiind argiloasă, vă dați seama că băltesc. Sunt convins că sunt asigurați cu pompe și cu toate cele ca să extragă apa din cariere”, a spus Giorgi.

Acesta a arătat cu degetul spre conducerea executivă a companiei: “Conducerea executivă a Complexului Energetic Oltenia trebuie să facă tot ce trebuie ca să închidă multe alte robinete deschise ca să poată să distribuie banii, economiile respective, înspre acești oameni care stau în noroi pentru a scoate cărbune în cantități rezonabile”.

Mai mult, Giorgi a spus că nu este normal să nu se mai facă unele investiții, doar pentru că se vor închide carierele în câțiva ani. “Trebuie să facă tot ce se poate face pentru ca acești oameni să aibă condiții mai bune de muncă. În ultimii ani nu s-au mai făcut investiții și trebuie făcute. Să fie mult mai responsabili pe ce trebuie să facă”, a spus supraveghetorul companiei. 

Mandatul acestuia în CS tocmai a fost prelungit cu două luni.

 

Vizualizări: 2,168

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: