Actualitate

Încă un concurs reluat la Spitalul Județean. Zeci de candidați așteptați să-și recupereze taxa!

Conducerea Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu a dispus, marți, reluarea procedurii de organizare și desfășurare a concursului pentru ocuparea a două posturi de registrator medical debutant. 

Posturile vacante erau disponibile pentru Serviciul Evaluare și statistică medicală și la Fișier Adulți. 20 de candidați trecuseră deja de selecția dosarelor. Acum, li se transmite că pot solicita restituirea taxei de concurs. 

”Candidații care au depus dosare de participare la concursul pentru cele două posturi de registrator medical debutant pot solicita, printr-o cerere scrisă, restituirea taxei de participare”, a anunțat conducerea unității medicale. 

Cererea poate fi depusă de luni până vineri, la secretariatul spitalului din clădirea administrativă de pe strada Progresului. Conducerea unității nu a precizat din ce motive a luat o astfel de decizie, doar că procedura va fi reluată în conformitate cu ordonanța de urgență a guvernului nr.80 din iunie 2022, privind reglementarea unor măsuri în domeniul ocupării posturilor în sectorul bugetar.

Recent, conducerea unității a dispus reluarea probei interviu a concursului pentru un post postul de muncitor calificat III- telefonist la centrala telefonică, după ce o candidată a depus contestație prin care a solicitat reanalizarea probei. 

Vizualizări: 6,785

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: