Actualitate

CE Oltenia închiriază autovehicule de transport. Contractele, pe trei luni!

CE Oltenia a inițiat o procedură de achiziție pentru închirierea de autovehicule pentru transport persoane și materiale, cu șofer. Compania energetică intenționează să încheie un contract pe 3 luni, iar suma nu este deloc de neglijat. Peste 901 mii lei a alocat CE Oltenia pentru închirierea autovehiculelor de transport mixt. 

Operatorii interesați pot depune oferte până în data de 30 august, ora 09.00, la registratura societății sau pe e-mail. Ofertele vor fi deschise în aceeași zi, la Serviciul Achiziții Lucrări-Servicii pentru Activitatea Minieră.

Tot în această perioadă, societatea caută să închirieze vehicule de transport marfă cu șofer, fiind vorba de 19 loturi. Achiziția este pentru unitățile miniere de carieră Rovinari, Roșia-Peșteana, Jilț, Motru, și pentru cariera Husnicioara și UPRUM Rovinari. 

Și acest contract va fi încheiat pentru 3 luni, iar suma alocată de companie este de peste 2 milioane lei. În acest caz, firmele interesate pot să înainteze oferte până în data de 29 august, ora 10.00, la registratura societății. Ofertele vor fi deschise în aceeași zi, la sala de licitații de la sediul companiei. 

Vizualizări: 1,100

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: