Social

Și-a luat fiica acasă, în sicriu. „Eram sigur că ceva nu e în regulă”

Tatăl Andreei, tânăra studentă la Medicină ucisă cu sânge rece de iubitul gelos, a făcut astăzi mărturii cumplite. Bărbatul a spus că, cel mai probabil, criminalul a dezvoltat o obsesie pentru fiica sa şi nu a putut suporta gândul că nu vor mai fi împreună.

„La 11 am vorbit cu ea. Mi-a trimis mesaj că a terminat orele, îşi face bagajul şi vine acasă şi îmi trimite mesaj când se urcă în autobuz să vină. 

La 12 era autobuzul să plece. Nu mi-a trimis mesaj. Am mai întrebat-o pe unde e, ce face. Nu mi-a răspuns. Am sunat-o. N-a răspuns. 

Eram sigur că ceva nu e în regulă. Mă anunţa de fiecare dată orice, ce paşi făcea. Am luat maşina şi am plecat spre Timişoara. Probabil, a dezvoltat o obsesie. Am înţeles că el voia şi ea a zis că o să îi spună că nu voia să aibă o relaţie cu el. Indiferent, pe Andreea nu o mai învie. Orice pedeapsă ar lua, pe mine nu mă încălzeşte cu nimic”, a mărturisit tatăl tinerei studente, pentru Antena 3.

Familia a ridicat trupul neînsuflețit al tinerei de la Institutul de Medicină Legală Timișoara. Înmormântarea va avea loc joi, în comuna Padeș, locul natal unde studenta își va dormi somnul de veci.

 

Vizualizări: 5,309

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: