Social

CSM Târgu Jiu U19, victorie de senzație la Hunedoara

Grupele de juniori U19 și U17 ale CSM Târgu Jiu s-au deplasat la Hunedoara, pentru confruntările cu grupele de la CS Corvinul. Meciurile au contat pentru etapa a 6-a din play-off-ul Campionatului Național. Grupa U19 s-a impus cu 2-1 în fața hunedorenilor, prin”dubla” lui Mihnea Tutunaru, în timp ce Grupa U17 a pierdut, scor 0-4, cu grupa similară de la Corvinul.

Un nou rezultat excelent pentru juniorii U19 de la CSM Târgu Jiu în play-off-ul Seriei a 7-a din Campionatul Național. După egalul de etapa trecută, contra Reșiței, juniorii lui Alin Poenaru și Florin Popete au înregistrat un nou rezultat notabil în faza a doua a campionatului. Gorjenii s-au deplasat cu mari probleme de lot la Hunedoara, pentru duelul cu Corvinul, având o serie de jucători accidentați sau cu diverse probleme medicale, dar s-au întors cu toate punctele acasă. Gazdele au fost cele care au deschis scorul, dar gorjenii au nu au cedat și pânăl a pauză au reușit egalarea. Golul marcat de Mihnea Tutunaru a trimis cele două echipe la vestiare, la egalitate, scor 1-1. Băieții lui Alin Poenaru au mai avut și alte oportunități de a marca până la pauză, dar tabela a rămas neschimbată. Gorjenii și-au continuat și în repriza secundă asaltul la poarta hunedorenilor, și în cele din urmă au reușit golul victoriei. Mihnea Tutunaru a reușit dubla și a trimis punctele la Târgu Jiu.

Alin Poenaru, antrenor U19 CSM Târgu Jiu: ”Un meci greu, pe un teren foarte greu. Ținând cont că am avut și 3 jucători accidentați pentru acest joc, ne-am descurcat foarte bine. Am început mai slab, am primit gol, după care am condus jocul și ne-am întrecut în ratări. Am reușit în cele din urmă să marcăm și să plecăm acasă cu toate cele 3 puncte. Felicitam băieții pentru joc și determinare”.

LOT CSM TÂRGU JIU U19: Ionuț Buță, Fabian Bălășoiu, Eduard Trăistaru, Antonio Surcel, Mihăiță Miculicean, Cosmin Detculescu, Albert Filip, Gheorghe Ciortan, Adrian Rasoveanu, Mario Țambu, Albert Cărămidaru, Mihnea Tutunaru, Ștefan Belea, Andrei Poenaru, Alexandru Lăpădat, Dragoș Blaj, Andrei Trancău, Silviu Ilinca, Mario Păunescu. Antrenori: Alin Poenaru și Florin Popete.

 

Vizualizări: 463

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: