Social

Un bebeluș grav bolnav are nevoie de ajutor. Viața lui „costă” 12 mii de euro!

Un bebeluș din comuna Hurezani are nevoie de ajutor! În vârstă de doar 8 luni, Ștefan suferă de o boală gravă, iar vindecarea sa stă în puterea unor medici de peste hotare. Costurile interveniilor chirurgicale sunt, însă, mult prea mari, în comparație cu veniturile familiei din care face parte băiețelul.

 

Ștefan are doar 8 luni, însă până acum a trecut prin două operații dificile. De fiecare dată, a dovedit că este puternic și că își dorește să rămână alături de părinții lui. Din păcate, un nou diagnostic a picat ca un trăznet pe familia și așa greu încercată de soartă. Ștefan suferă de hidrocefalie iar asta îi pune în pericol viața. 

„Puternicul nostru Ștefan Nectarie Ungureanu de doar 8 lunițe (...) a trecut prin două operații de craniostenoză, dar a apărut această hidrocefalie care se naște din mijlocul creierului și îi face presiune la căpuț crescând mereu. Cu ajutorul lui Dumnezeu am cunoscut pe Darius Novăcescu care și el se luptă cu viața, iar părinții lui ne-au pus în legătură cu medici din Turcia care ne pot salva băiețelul. Tratamentul lui și șuntul (drenajul) lui Ungureanu Ștefan Nectarie costă 12.000€. Aceasta nu este doar o cifră, reprezintă speranță și lupta de a avea un căpuț normal. Noi suntem o familie care nu ne putem permite atât de mulți bani, într-un timp atât de scurt.

Va rugam din suflet ajutați-ne cât de puțin puteți deoarece contează foarte mult pentru Ștefan Nectarie să ducă o viață normală. Șansa aceasta de a avea un căpuț normal o pot oferi medicii din Turcia”, este mesajul postat de mama lui Ștefan.

O viață cât mai aproape de normal. Atât își doresc părinții lui Ștefan pentru bebelușul de doar 8 luni.

 

„Copilul meu, dar și alți copii ca el, sunt absolut minunați, sunt mai mult decât operațiile pe care le au, sunt cu mult mai mult decât cuvintele pe care nu le pot (încă) rosti. Eu nu vreau să-mi privesc copilul prin prisma lucrurilor pe care nu le poate face încă, ci prefer să-l privesc, să-l încurajez și să-l laud pentru ceea ce poate face. Există un timp pentru toate, fiecare copil are propriul său ritm de dezvoltare, unii copii fac pași mai repede decât alții, însă 

Ștefan Nectarie Ungureanu are nevoie de acest șunt (drenaj) care îl poate ajuta prima dată să stea în funduleț, apoi să meargă”, mai spune mama băiețelului.

 

Cei care doresc să sprijine acest caz, o pot face în conturile următoare:

Banca ING : Nume Vladut Alexandra: RO57INGB0000999906312354 

REVOLUT: +40731977469 sau RO73BREL0005536984580100

Nume Vladut Alexandra 

Detalii de plata:

Ungureanu Stefan Nectarie

 

Vizualizări: 435

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: