Social

Investiție de un milion de euro în comuna Crasna

Comuna Crasna are o sală de sport nouă și modernă! Investiția se ridică la suma de aproximativ un milion de euro și vine în sprijinul tinerilor din localitate, care, de acum înainte, vor putea practica diferite sporturi, într-un cadru adecvat. 

 

Noua sală de sport a fost inaugurată la sfârșitul săptămânii printr-un meci demonstrativ între o echipă formată din foști jucători ai Craiova Maxima și foști fotbaliști ai echipei locale Recolta Crasna. La eveniment au participat localnici, politicieni, autorități locale și județene.

„Am participat la un eveniment important din viata locuitorilor comunei Crasna. O sală de sport modernă a fost inaugurată cu un meci demonstrativ, ce a marcat împlinirea a patru decenii de la înființarea echipei locale, Recolta Crasna, care a jucat cu Craiova Maxima, invitată la eveniment‼️ Felicitări primarului Aurel Vamvu si intregii echipe din primarie, care au reușit să obțină o finanțare de aproximativ un milion de euro, pentru o investiție atât de necesară pentru tinerii comunei!”, a transmis deputatul PSD, Claudiu Manta.

 

Vizualizări: 3,518

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: