Politică

Romanescu, despre un deputat de Gorj: Cred că s-a ocupat și de substanțe interzise

“Sunt un primar independent”! Așa îi răspunde primarul Marcel Romanescu deputatului Radu Miruță după ce acestuia din urmă i s-a năzărit că primarul ar trebui să rămână fără mandat că nu mai e la PNL. Dar PNL l-a exclus, iar edilul n-a contestat decizia. Până nu semnează adeziune la un alt partid nici nu se pune problema ca Romanescu să riște mandatul.

Poate doar parlamentarul Miruță ar mai trebui să citească legea. Să afle că dacă un ales local e exclus din partid nu își pierde mandatul. Ci doar dacă își dă demisia din partid și se înscrie oficial în altă organizație politică, lucru care nu s-a întâmplat în cazul edilului din Târgu Jiu. 

Primarul Romanescu i-a răspuns deputatului că nu are nicio adeziune la PSD așa că mandatul nu îi e pus în pericol. A continuat edilul și i-a dat de înțeles deputatului care s-a trezit vorbind să o lase mai ușor cu... „substanțele interzise”.

“Nu mă surprinde nimic de la USR. În perioada Covidului, s-ar putea să nu se fi ocupat doar de medicamentele normale, trecute prin farmacii. Cred că au avut și alte doze, substanțe interzise. Efectele se resimt și după patru ani. Eu sunt cel puțin exclus din PNL. Nemaifăcând contestație, sunt primar independent. Pot să fac orice fel de declarație. Eu nu am semnat o adeziune la PSD. Mi-am manifestat intenția, nu se știe dacă se va și valorifica, pentru că e decizia PSD, dacă pot să fiu candidatul PSD în 2024. Apartenența la orice formațiune politică se face prin adeziune. În momentul de față, eu sunt un membru al PNL demis de organizația județeană”, a declarat primarul Marcel Romanescu.

Este știut că USR a inițiat un proiect de lege prin care a solicitat legalizarea drogurilor. Atât în 2019, cât și în 2022,  respectiv 2023, aceștia au insistat pe legalizarea a "3 grame la purtător"! Asta mai lipsea generației tinere, oricum aflată  în derivă și afectată grav de fenomenul drogurilor. Cu ele procurate ilegal și tot își prăjesc creierul. Când o să fie la raft în magazin...praful se alege de ei. Mult până se învață, iar apoi dacă nu au bani să își cumpere, trag și varul de pe pereți. 

Legat de USR, mai rămâne să își schimbe denumirea în PPD. Partidul Pupilelor Dilatate. 

 

Vizualizări: 3,222

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: