Politică

Au înnebunit salcâmii - candidatul AUR laudă conducerea PNL Gorj

Invitat la Radio Infinit, Marian Ciofîcă, unul dintre posibilii candidați la primăria Târgu Jiu din partea AUR, a avut numai cuvinte de laudă la adresa conducerii PNL Gorj. 

Într-un schimb de replici cu social-democratul Adrian Rovența, prezent și el în cadrul aceleiași emisiuni, Marian Ciofîcă a fost acuzat că partidul AUR face jocurile PNL. Drept replică, acesta din urmă nu a ezitat să ridice osanale conducerii PNL, susținând următoarele: "Domnul Ion Iordache, prin rolul său de președinte în PNL, joacă un joc foarte bine, că, practic, face diversiuni între partide," a declarat Ciofîcă. Practic el a confirmat indirect că Iordache "diversionează" și AUR-ul, ceea ce este extrem de grav și dezamăgitor totodată. 

Ca și cum nu era de ajuns, a mutat expresiile laudative și în dreptul prefectului Iulian Popescu: " Iulian Popescu, în funcția de prefect este cumva un tip "smart" față de ce am văzut până în momentul de față." Iritat peste măsură, într-un final, a preferat să simplifice răspunsul legat de legătura AUR - PNL, afirmând că: "... și SOS este al PSD ului." Na, belea! Asta da scuză. 

Să te prezinți ca și posibil candidat AUR și să transmiți bezele conducerii PNL... pare de noaptea minții! Toate acestea în contextul în care tot mai des se discută despre faptul că Ion Iordache deține controlul la Gorj asupra partidului lui George Simion, fiind pregătit să se refugieze de la PNL spre AUR, la un moment dat. Problema apare la majoritatea susținătorilor AUR, care digeră cu greu astfel de transferuri, apărând riscul fragmentării organizației și pierderea capitalului electoral. 

Marian Ciofîcă este, la acest moment, manager peste mai multe magazine Lidl din zona Olteniei. Lidl și Kaufland sunt companiile care desfășoară lanțurile de magazine cu același nume, ambele fiind proprietatea germanului Dieter Schwarz. 

 

Vizualizări: 3,255

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: