Politică

De ce s-a retras un fost secretar de stat din cursa pentru CEO: "N-a luat lumină de la Iordache!"

Andrei Maioreanu, fost secretar de stat în Ministerul Energiei, s-a retras din competiția pentru un loc în Directoratul Complexului Energetic Oltenia. Și-a depus dosarul, dar nu s-a mai prezentat la prima probă, la interviu. "N-a putut să ia lumină de la Iordache", explică viceprimarul Bogdan Bejinaru.

Bejinaru arată încă o dată cu degetul spre senatorul Ion Iordache, pe care îl acuză că nu-și asumă situația dezastruoasă în care se află mineritul din Gorj. Pentru prima dată de la înființare, CEO are câteva roabe de cărbune în depozite. Stocurile n-au fost niciodată aproape inexistente așa cum sunt acum, în plină iarnă.

"N-a putut să ia lumină de la Iordache. Tot ce înseamnă CEO și societățile satelit, în special Minprest, sunt conduse de oamenii domnului Iordache. Ar trebui să aibă bunul simt să-și asume public că dânsul conduce. Salarii sub media așteptărilor, lipsa stocurilor de cărbune, totul ar trebui să-și asume domnul Iordache. Oamenii dansului conduc și bazinul Rovinari, și Jilț, și Motru. Să aibă bunul simt să-și asume", a declarat viceprimarul Bogdan Bejinaru, pentru Radio Infinit.

Andrei Maioreanu este unul dintre cei care cunoaște destul de bine  sistemul energetic. 

Vizualizări: 2,874

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: