Politică

Ce a fost întrebat un fost secretar de stat la interviul pentru un post în Directoratul CEO

Zeci de persoane au participat la interviurile organizate de firma de recrutare pentru un post în Directoratul Complexului Energetic Oltenia. Printre ele se numără și fostul secretar de stat din cadrul Ministerului Energiei, Constantin Ștefan.

Firma care se ocupă de selecție ar trebui să finalizeze acest proces în luna martie, ocazie cu care se vor afla și viitorii directori ai CE Oltenia.

Concurența este una destul de mare, chiar dacă producătorul de energie nu se află în cel mai bun moment de înființare. Probabil veniturile destul de importante le-au făcut cu ochiul celor care doresc să ocupe un post bine plătit pentru următorii patru ani. Rămâne de văzut dacă și producătorul de energie va reuși să supraviețuiască în acest timp, mai ales că investiții nu au fost făcute, iar închiderile de capacități sunt respectate cu sfințenie de actualul board de conducere.

„Cu toate că că eu nu am apărut în spațiul public ca fiind participant la selecția pentru membri în Directoratul Complexului Energetic Oltenia, nici nu am dorit să mediatizez acest lucru, văd că s-a aflat. A fost un prim interviu, o primă etapă în care candidații se întâlnesc cu firma de recrutare și practic, ne cunoaștem, le prezentăm experianța profesională, CV-ul și ce vrem să facem în următorii patru ani dacă o să fim selectați pentru lista finală. A fost un interviu de bun simț și interlocutorul s-a comportat bine”, a anunțat Constantin Ștefan, fost secretar de stat în cadrul Ministerului Energiei.

 

Vizualizări: 2,606

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: