Politică

Ce l-a determinat pe Istrate să se înscrie în cursa pentru Directoratul CEO

Fostul subprefect al județului Gorj, Mihai Istrate, s-a înscris și el pentru un post în Directoratul Complexului Energetic Oltenia. Istrate afirmă că a luat această decizie după ce a văzut că nu sunt respectate termenele de realizare a investiților în cadrul companiei energetice.

Printre altele, fostul subprefect a dat ca exemplu înființarea parcurilor fotovoltaice din zona Rovinari, care deși trebuiau să fie puse în funcțiune în anul 2024, șansele ca acest lucru să se întâmple sunt zero. 

„Sunt acele parcuri fotovoltaice din zona Rovinari și am și eu niște dubii pentru că ele ar fi trebuit, în 2024, să fie puse în funcțiune. Din câte văd, cel puțin astăzi, nu se conturează nimic. Tocmai de asta mi-am și asumat această candidatură. Nu sunt membru al Directoratului Complexului Energetic Oltenia, dar, dacă o să fiu nominalizat pentru acest post, să fiți convins că o să mă implic 24 din 24, așa cum am făcut-o în toate activitățile în care am fost angrenat” a declarat fostul subprefect al județului Gorj, Mihai Istrate.

 

Vizualizări: 2,483

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: