Politică

Prefectul, un fel de petardă cu explozie întârziată

Prefectul de Gorj s-a întâlnit azi cu o parte dintre transportatorii care protestează în aceste zile și pe străzile din județul Gorj. Așa cum ne-a obișnuit, Iulian Popescu are o slăbiciune pentru hora de mână și merge un pas înainte și doi înapoi. Ca atare, Prefectura a transmis un comunicat de presă despre această întâlnire la mai bine de patru ore de când a avut loc. 

Dar asta nu e tot. Cerințele protestatarilor, 12 la număr, vor fi scrise abia mâine și trimise Guvernului. De ce atâta grabă? Nu e ca și când transportatorii din Gorj nu ar protesta chiar și la această oră pe străzile din Târgu Jiu. A vrut să ne demonstreze domn prefect că știe și "bătuta", un fel de...tot pi loc, pi loc, pi loc, să răsară busuioc. 

"În urma discuțiilor care au durat mai mult de o oră, au fost prezentate 12 nemulțumiri ale gorjenilor cu activitate în domeniul transporturilor. S-a stabilit ca mâine să se redacteze un document care să cuprindă toate cele 12 puncte prezentate, pe care reprezentanții Instituției Prefectului îl vor transmite către Guvernul României", anunță Prefectura.

Și în această seară, zeci de camioane și taxi-uri protestează pe mai multe străzi din Târgu Jiu. Merg cu viteză redusă și claxonează. 

Vizualizări: 4,946

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: