Ultima oră

Suspect reținut în cazul bărbatului decapitat

Principalul suspect în cazul crimei de sâmbătă din localitatea Călăraşi este un bărbat în vârstă de 57 de ani care a fost reţinut de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani.

Au apărut noi detalii despre crima din localitatea Călărași, din județul Botoșani în care un bărbat în vârstă de 54 de ani a fost găsit decapitat în curtea casei sale.

În urma percheziţiilor efectuate la locuinţa principalului suspect, au fost identificate mai multe haine şi o pereche de încălţăminte care erau pline de sânge.  "La locuinţa individului s-au găsit obiecte vestimentare purtătoare de sânge, inclusiv încălţămintea care ar fi lăsat urme la faţa locului. Se va face o expertiză a acestora, dar la prima observaţie sunt mari şanse să fie vorba de aceeaşi pereche de încălţăminte", a afirmat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, Valeriu Chihaia. Potrivit anchetatorilor, în locuința suspectului au fost găsite un hârleţ şi o toporişcă și ambele ar fi fost folosite la decapitarea victimei. 

Concluziile medico-legale vor stabili dacă bărbatul mai era în viaţă la momentul tăierii capului, a mai precizat procurorul.

Vizualizări: 1,448

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: