pamFLEȚI

Ridicolul prefect a dat cu oiștea-n gard. Cum îi strică afacerile unui înfocat liberal!

Ne-a mai făcut un bine preacinstitul prefect Iulian Popescu. Se bate cu pumnii în piept pe Facebook, la costum și cravată galben-albastră, că a descoperit un focar de infecție la marginea orașului, dar ce să vezi? A nimerit fix la padocul ce îi aparține familiei lui Mihai Paraschiv, un înfocat susținător al lui Iulian Popescu. Să fie o greșeală, niște muci în fasole din direcția prefectului sau o strategie să umple străzile de câini fără stăpân? Sursele spun că, Iulian Popescu a vrut inițial să controleze padocul municipalității, dar a dat eroare GPS ul, nimerind în imediata apropiere.

 

Le dezvoltăm pe rând. Ar putea fi o gafă a preamăritului prefect care s-a pogorât printre noi să ne scape de gunoaie și de probleme. Cum e fiert pe binele târgujienilor, a pornit la plimbare prin oraș și și-a continuat campania electorală din bani publici. Așa a ajuns în zona CET din Târgu Jiu unde a filmat gunoaie și câini lătrând a disperare. S-a minunat pe Facebook că a găsit un focar de infecție, cadavre de animale în zonă și tot felul de gunoaie. Ce n-a știut prefectul e că a nimerit fix în bătătura lui Mihai Paraschiv. Cine e Mihai Paraschiv? Consilierul devenit șef la Transloc fără să-l recomande prea multe și care după ce n-a mai pupat fotoliul de director a început să semnaleze dintr-un spirit civic ce dă să explodeze tot ce nu merge ceas în oraș. A devenit, așa cum era de așteptat, și unul dintre cei mai înfocați susținători ai tandemului Iulian Popescu – Ion Iordache. Ei bine, Iulian Popescu, în încercarea de a deveni cât mai vizibil pe rețelele de socializare și de a mai crește oleacă în sondaje înainte de startul campaniei electorale, s-a filmat în voie în ambianța de lătrat de câini în padocul familiei Paraschiv.

 

Atenție, un padoc neautorizat de Direcția Sanitar Veterinară Gorj, un padoc unde trăiesc sute de câini pentru care surse sigure ne spun că se obțin finanțări serioase pe diferite căi. 

 

Gafa a fost taxată și de viceprimarul din Târgu Jiu, Bogdan Bejinaru: „Prefectul PNL Iulian Popescu a vrut să dea o ”copită” adversarilor politici și a nimerit, dintr-o eroare de calcul al traiectoriei, direct în mufa colegului de partid, Mihăiță Paraschiv, lătrător pentru susținerea oricărei inițiative inepte a așa zișilor liberali. Iulică cel viteaz a convocat azi instituțiile abilitate în probleme de mediu, și-a luat regizorii și scenariștii să-l filmeze și să facă un reportaj mișto (că i-a dat șefu’ normă) și a purces la un padoc neautorizat, de la marginea municipiului Târgu Jiu, să arate cum încalcă ăia legea. Nu a știut că padocul neautorizat este al familiei lătrătorului întru susținerea șefilor PNL, Mihăiță. Și așa l-a făcut Iulică de popa-prostu’ pe Mihăiță, care acum nu știe cum să împace și capra și soacra proprietară de padoc neautorizat”.

Dar dacă n-a fost o gafă?

 Exact! Nu cumva asistăm noi la o strategie între Iulian Popescu și Mihai Paraschiv? Că padocul riscă să fie golit de câini ținând cont că nu are niciun fel de autorizație, iar patrupezii ar ajunge, bineînțeles, pe străzile din oraș? Că acesta cam e nivelul de a face politică și campanie electorală al unora cu mintea scurtă. Totuși, să nu-i supraestimăm, nu?

Rămâne întrebarea: De ce funcționează acest padoc ilegal și cine îl acoperă? Dacă tot dă dovadă de atâta spirit civic prefectul, poate ar fi bine să facă și niște demersuri, să afle exact care e treaba cu acest padoc, să facă niște verificări că doar am văzut că-i plac la nebunie controalele. Acum ar avea pârghii, că-i sunt subordonate instituțiile care ar trebui să-l elucideze în această poveste.

Și mai ușor cu vizitele electorale în timpul programului, cu banii Prefecturii și cu angajații Prefecturii...

Vizualizări: 2,482

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din pamFLEȚI:

Citește și: