pamFLEȚI

Horațiu Gorun și ”pretenii” săi!

Obișnuiți probabil de pe vechi, cei din conducerea Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu au decis să dea ”legal” către SC PROEUROPA TV SRL un imobil aflat în buricul târgului pentru o bună desfășurare a activității televiziunii Gorj Tv. Firma respectivă este controlată de apropiații senatorului Iordache. La propunerea superiorului din executiv, cei din UCB au decis ca un spațiu ce aparține instituției de învățămânat superior, care a fost anterior închiriat de către o altă persoană juridică, să ajungă în drepturile depline ale unei firme de care se ocupă apropiații lui, Ion Iordache.

Problema nu apare aici neapărat, dacă o să vă uitați pe documentul de mai jos, o să vedeți că singurul care s-a abținut de la vot a fost fostul secretar general al mini guvernului Cîțu, fostul președinte al Senatului UCB, fostul secretar adjunct al Ministerului Finanțelor, fostul secretar general al Senatului României, fostul, fostul ... aaa, cum spun gurile rele, fost consilier în cabinetul lui Ion, de la Murgești. Horațiu Gorun, zici și tu ceva pe tema asta? Conform unor surse de încredere, Horațiu ar fi recunoscut că s-a aflat pe ștatul de plată al lui Iordache și tocmai din această cauza nu a dorit să participe la vot pentru că s-ar fi putut afla într-un vădit conflict de interese.

Apropierea dintre Gorun junior, Sorin Purec, Dorel Chirițescu și Ion Iordache v-am prezentat-o pe larg în materialele trecute când i-am surprins, la ceas de seară, în casa lui Iordache

Vizualizări: 2,387

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din pamFLEȚI:

Citește și: