pamFLEȚI

“Influencerul” Iordache vrea să redevină buldozerist

Viitor fost senator, caut serviciu! Sau „servici”, cum ar zice nea Ion. Ion Iordache pare să știe că i se apropie sfârșitul în Parlament și că n-are nicio șansă să mai prindă vreun post bine plătit să stea degeaba. Așa că își caută deja de lucru.

Începe de jos, de la vechea dragoste: excavatorul. Într-un nou filmuleț regizat și postat pe Facebook, senatorul spune că vrea „să meargă la un om care muncește”: „Vreau să lucrez în locul tău. Să văd cât de complicat este”, i-a spus senatorul propriului angajat. Apoi s-a urcat în utilaj.

 

A vrut să pozeze într-un om harnic ca să câștige popularitate în online, numai că reacția gorjenilor nu e cea pe care o aștepta fostul și viitorul buldozerist.

 

Oamenii s-au săturat de încercările puerile ale senatorului de a ieși în față pe internet și-l întreaba, pe bună dreptate, pe Iordache când mai și muncește în Parlament din moment ce e mai prezent pe Facebook și Tik Tok decât marii influenceri.

 

“De câteva săptămâni toți ,,parlamentarii " puneți videoclipuri . Întreb, ca simplu cetățean ,dvs . când vă mai duceți la ,, serviciul" ăla pentru care ați dat ,donații”, îl întreabă un gorjean. „Acest om nu merită felicitări. Nu a făcut nimic pentru gorjeni”, a scris un alt gorjean după valul de felicitări transmise lui Iordache de subalternii de la PNL.

 

Mai ironici, alți gorjeni i-au transmis senatorului că ar trebui să facă schimb de meserii cu excavatoristul. Să-l trimită pe el în Parlament. „Normal ar fi să se ducă și excavatoristul în locul senatorului. Poate face ceva pentru județul ăsta”, a scris un alt gorjean pe Facebook. „Să nu lași resturi de asfalt pe marginea drumului cum ați lăsat în comuna Stejari”, i-a transmis un alt gorjean.

 

Văzând activitatea foarte intensă din mediul online, ba la cratiță, ba la vânătoare ori în pelerinaj prin județ, și noi ne întrebăm când mai are timp senatorul să mai și muncească în Parlament. Sau o fi și el în vacanța de schi?

Vizualizări: 3,277

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din pamFLEȚI:

Citește și: