pamFLEȚI

Coborâm și noi cu picioarele pe pământ?

Când ați mâncat ultima dată ruladă cu carne de vânat? Cum niciodată?! Că senatorul tik-toker ajuns, mai nou, bucătar, spune că acest preparat nu trebuie să lipsească de pe masa gorjenilor. Dar cine să-l coboare cu picioarele pe pământ? Ar afla, poate, că mulți gorjeni adorm flămânzi că n-au ce să pună pe masă și nici nu apucă să viseze la rulada și carnea de vânat ori ciupercile pe care le-a fumat, pardon, le-a tocat Ion Iordache în rulada de pe Facebook.

 

În încercarea de a deveni popular printre gorjeni, sperând să le obțină votul, Iordache face gafă după gafă. După ce s-a filmat cu turmele de căprioare și le-a transmis gorjenilor că toți pot face ca el, numai că nu toți au hectare de păduri, terenuri cât un județ și nici conturi doldora, senatorul ne mai dă un sfat. Și-a pus șorțul și s-a filmat în bucătărie. Vă amintește și vouă de bucătăria lui Dragnea, nu? Știți cu toții că Liviu a ars gogoșile odată și...dus a fost. La fel și nenea ăla cu burgerii auriți. Atât a înfoliat la burgeri, până l-au înfoliat ăștia și pe el cu 5 ani. Așa că, sfătuim sfătuitorii lui Ionică să nu-l mai bage în clișeele "răposaților". Nu de alta, dar readucerea aminte și transpunerea sunt altoite în mintea românului. 

 

Ei bine, revenind la cele întâmplate, Iordache s-a filmat în timp ce plămădește aluat, toacă ciuperci și prăjește carne de vânat. O ruladă care nu trebuie să lipsească de pe masa gorjenilor. Așa și-a descris el postarea care a atras imediat aprecieri pe Facebook. Nu vă speriați. Nu a devenit brusc popular, dar funcționează armata. Armata de pe Facebook a PNL, căci dacă te uiți la cine a apreciat, te lovește valul liberalilor care nu se mai satură să dea like la postările șefului. Vi s-a făcut poftă, nu?

 

Și ca să fie sigur că gorjenii vor afla ce nu trebuie să le lipsească de pe masă, Iordache și-a sponsorizat postarea. A plătit Facebookul să o țină cât mai sus. Dacă de banii ăștia ar fi pus pe masă unei familii sărace, ar fi strâns, cu siguranță, mai multe like-uri.

 

Postarea lui Iordache îmi amintește de o declarație făcută recent de un coleg de-al lui, din PNL, de Sebastian Burduja. E ministrul Energiei și spunea, foarte mândru, la TV, că cinci milioane de români plătesc doar 35 de lei la curent, deci cumva nu e așa scump curentul. Nu! Atât de săraci suntem. Și atât de mulți. Și colegul tău, Iordache, ne spune să nu cumva să nu punem pe masă rulada cu carne de vânat. Sunteți normali? Undeva, cineva are probleme la mansardă! 

Vizualizări: 2,000

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din pamFLEȚI:

Citește și: