Eveniment

Un șofer a lovit cu mașina 4 pietoni

Polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Agnita au intervenit luni după-amiaza, 18 iulie, la un accident produs pe DJ 106, în localitatea Nocrich. Șoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului și a lovit patru pietoni aflați pe un podeț. Trei dintre ei au primit îngrijiri medicale, iar unul se află în comă.

„Din primele cercetări efectuate rezultă că șoferul unui autoturism, din cauze care urmează a fi stabilite, a pierdut controlul direcției de deplasare și a lovit 4 adulți care se aflau în afara drumului, pe un podeț al căii de acces într-un imobil”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În urma impactului, trei dintre cei patru pietoni au fost răniți și au primit îngrijiri medicale. Unul dintre ei se află în comă.

„SAJ Sibiu a intervenit de urgență cu 3 echipaje, unul cu medic și două cu asistenți medicali în localitatea Nocrich, la un accident rutier cu 3 victime. Un autoturism a accidentat 3 pietoni. La accident intervine și un echipaj ISU de la Agnita. Din primele informații un pacient este găsit în comă, iar alți doi prezintă politraumatisme prin accident rutier”, informează SAJ Sibiu.

Echipajele SAJ și ISU acordă asistenta medicală de urgență în acest moment în timp ce dispeceratul integrat a solicitat și elicopterul de la Târgu Mureș.

Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii acestui accident. Traficul rutier este blocat total, scrie oradesibiu.ro.

Vizualizări: 8,508

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: