pamFLEȚI

Cum s-a râs de Prefectura Gorj în presa centrală

Râsu-plânsu’! Prefectul de Gorj, Iulian Popescu, nu reușește să facă rost de bani să reabiliteze clădirea în care are biroul și în care lucrează sute de oameni și unde vin zilnic sute de gorjeni. Și-a recunoscut neputința în presa centrală și a declarat că abia anul viitor ar putea fi modernizată Instituția Prefectului.

 

Pro TV a prezentat imagini cu Sala Maură, din Prefectură. Aveai impresia că ieri a fost cutremurul. De ce? Pentru că în sală nu s-a schimbat absolut nimic de anul trecut, din 14 februarie, când a fost cutremurul.

 

Bucăți de tencuială zac pe covoare, pe parchet, pe mobilă. Iar porumbeii și-au făcut cuiburi în găurile din tavan. Cine să intre în sală să strângă măcar mobila și să o protejeze? Acolo e lăsată spre distrugere sigură deși vorbim de mobilier vechi și scump. „Realist vorbind, nu cred că șantierul se va deschide anul acesta, dar sper că la începutul anului viitor lucrurile vor intra în linie dreaptă, se va deschide șantierul și să vedem clădirea reabilitată”, a declarat prefectul la Pro TV.

 

Ultimele promisiuni erau că s-au făcut demersuri la Compania Națională de Investiții ca să preia clădirea care e și monument istoric și să o reabiliteze pentru că Prefectura n-are bani, dar pare că stă cu mâinile în sân și parcă așteaptă să cadă tot. Dar nu vă faceți griji, prefectul e în siguranță. E rar la birou că a început campania electorală și i-a umplut nea Ion agenda. În plus, oricum și-a mutat biroul într-o zonă mai sigură. Asta în timp ce mulți salariați din instituție lucrează în birouri pline de crăpături prin care îți încape și mâna. Sunt atât de mari fisurile încât se vede cărămida și tot cad bucăți de tencuială aproape zilnic. Pentru ei și pentru oamenii care vin zilnic la Permise, la Pașapoarte ori la restul instituțiile aflate în subordinea Prefecturii, poate ar trebui să miște puțin pasul prefectul. Din păcate, "mișcarea pasului" lui Iulian Popescu a constat doar în mutarea biroului său undeva în aripa sigură a clădirii. Om serios...cu ghilimele. Parcă simte că nu i-au mai rămas multe zile de stat în fruntea instituției. Tic-tac!

Vizualizări: 2,253

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din pamFLEȚI:

Citește și: