pamFLEȚI

Un corn de ren, motiv de bășcălie pe internet: "Năpârlirea la cocalari"

O postare a celor de la Parcul Național Defileul Jiului a stârnit amuzamentul internauților. Un corn de ren s-a adăugat pe lista lucrurilor de care se descotorosesc șoferii care tranzitează Defileul. 

Nu e vorba de vreun trofeu real, ci despre un corn de ren cu care își împodobesc unii șoferi mașinile în preajma Crăciunului. Că tot au trecut sărbătorile, unul dintre ei a aruncat podoaba de pe mașină pe marginea drumului. 

"Corn de ren lepădat in Defileul Jiului. Dacă masculii iși leapădă coarnele la începutul iernii, (înainte de Crăciun ), iar femelele le păstrează până primăvara următoare, atunci Rudolf este o femelă?", e postarea celor de la Parcul Național Defileul Jiului, însoțită și de o fotografie cu renul "cules" de pe marginea drumului. 

Postarea a atras comentarii care mai de care mai amuzante: "Năpârlirea la cocalari", a scris un internaut. "Boncănitul la cocalari", a reacționat un altul. "Le-au tăiat pădurile și ies la asfalt", a comentat un alt internaut. 

Dincolo de glume, parcările, șanțurile, drumul și Jiul se umplu frecvent de tot felul de resturi. Tone de gunoaie sunt adunate în fiecare an de voluntari, de cei de la Parcul Național ori de drumari din Defileul Jiului pentru că mulți oameni certați cu bunul simț n-au învățat că drumul nu e tomberon.

Vizualizări: 897

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din pamFLEȚI:

Citește și: