pamFLEȚI

Finul lui Iordache ironizat după ce nu a fost selectat pentru Directoratul CEO! Weber: Nu a depășit baremul la proba de sărituri la groapă!

Costică Popescu, actualmente membru în Directoratul Complexului Energetic Oltenia, a dorit să prindă un mandat pe patru ani în board-ul companiei energetice, însă nu a mai avut norocul de acum câteva luni când a fost numit fără concurs în postul respectiv.

Fost sudor și om de bază în serviciul de pază al CE Oltenia, Costică nu a reușit să impresioneze psihologul trimis de firma de recrutare și nu a prins lista scurtă pentru un post bine remunerat la producătorul de energie.

Eșecul așteptat al lui Popescu a fost taxat și de politicienii gorjeni care nu au ratat ocazia să-l ironizeze pe finul lui Ion Iordache. „Păi a fost proba aceea de sărituri la groapă și cred că nu a depășit baremul!”, a spus deputatul Partidului Social Democrat Gorj, Mihai Weber.

Mai are o șansă la vară, de data asta la Turceni

Lui Costică Popescu îi expiră mandatul în Directoratul Complexului Energetic Oltenia în luna aprilie, însă pare să aibă un post pregătit la Turceni.

Surse din rândul politicienilor ne-au relatat faptul că stăpânul său pe linie de partid, Ion de la Murgești, îl va împinge pe finul său să candideze pentru Primăria Turceni. Se știe influența senatorului în zona respectivă și Popescu pare genul de candidat ascultător care să nu-i provoace bătăi de cap senatorului după ce se va așeza în scaunul de primar.

 

Vizualizări: 6,307

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din pamFLEȚI:

Citește și: