pamFLEȚI

Concurs de angajare cu dedicație la o școală din Gorj?

Planează acuzații grave asupra unei școli din Gorj după un concurs de angajare. Un cititor "Sabotorii" ne semnalează că la Școala Gimnazială Borăscu, din Gorj, concursul de angajare pentru postul de contabil ar fi fost cu dedicație clară pentru ruda unei angajate a școlii. 

Mai pe înțelesul celor care ar trebui să facă verificări la această școală după cele reclamate de cititorul nostru: Nu a existat un barem de corectare. Ambele probe ale concursului de angajare s-au desfasurat in aceeasi zi. După proba scrisă, nu a fost afișată grila de corectare, acelasi lucru este valabil si după interviu, interviu care s-a desfășurat în scris! În plus, patru acte normative din bibliografie, la data organizarii concursului erau abrogate. 

Unde mai pui că școala a recunoscut că nu se mai poate face reevaluarea după contestații pentru că nu există barem de corectare. Or, dacă nu a existat un barem de corectare, cum s-a făcut evaluarea inițial? Pe ochi frumoși, pe pile? 

Acuzațiile se învârt în jurul directoarei unității de învățământ. De ce? Coincidență sau nu, câștigătoarea concursului organizat pe repede înainte în această lună a fost câștigat de verișoara unei educatoare din școală, educatoare care ocupă postul pe care l-a avut chiar directoarea Anita Ungureanu, înainte să conducă unitatea de învățământ. Coincidență sau nu...

Vizualizări: 9,859

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din pamFLEȚI:

Citește și: