pamFLEȚI

VIDEO! Holul liceului Ion Mincu umblă noaptea beat, pe sub picioarele prefectului Iulian Popescu

Situație mai puțin obișnuită surprinsă de camerele de supraveghere, mult după miezul nopții, în incinta colegiului "Ion Mincu" din Târgu Jiu. În imagini se observă cum holul liceului, aflat în stare vădită de ebrietate, șerpuia sub picioarele prefectului Iulian Popescu! 

Straniul fenomen a avut loc la sfârșitul lunii octombrie, perioadă care coincide cu statul mustului din fiert. 

În noaptea respectivă, prefectul județului Gorj, alături de alți 3 directori de licee din Târgu Jiu, probabil au avut o acțiune strict legată de identificarea factorilor ce stau la baza degradării tineretului. Cu toate acestea, urmărind site-ul Prefecturii Gorj, sesizăm că nu apare niciun comunicat în care să se relateze scopul șederii celor patru protagoniști, noaptea, prin liceu. Singurul lucru remarcabil este că din imagini, cu toate că holul era machit, prefectul nostru a rezistat eroic, impunând un ritm alert de mers, similar cu cel al unui om hotărât să găsească buda, înainte de a se scăpa pe el. Și toate acestea, fără girofar și fără vreun "indiciu navigabil". 

Îi mulțumesc în numele tuturor părinților pentru implicațiile și complicațiile sale nocturne! Acum, parcă sunt mai liniștit, "generațiile degenerate" sunt pe mâini bune, iar în viitor se întrevăd altfel de perspective. 

După acest material, sperăm să înțeleagă și Ion Iordache că sloganul "hai la treabă" îi aduce numai necazuri. Toate mințile iluminate cu gaz lampant de care s-a înconjurat au înțeles că trebuie să facă treabă cât se poate de des. Treaba mare vreau să spun! Ori, dacă tot ești atât de ambițios, Ionică, păstrează sloganul, dar investește în câteva baxuri de imodium. Se dă fără rețetă și ține loc de cep!

 

Vizualizări: 14,748

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din pamFLEȚI:

Citește și: